+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Wie zijn wij?

AnaarB Verhuizen is jou professionele verhuispartner. Met maar liefst 5 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u zo snel en zo zorgeloos mogelijk verhuisd. AnaarB Verhuizen is een een familie bedrijf opgericht in 2016. Het begon toen wij vrienden diensten met onze bus deden. Dit is uitgegroeid tot onze passie en hebben wij er ons werk van gemaakt. Dus wilt u snel, gemakkelijk en verhuizen? Doe direct een verhuisaanvraag en en voor dat u weet zit u met al uw oude vertrouwde meubels en spullen in uw nieuwe huis!

Snelle Service

Door onze snelle service is uw verhuizing binnen no-time rond.

Verhuisoplossingen

Wij denk met u mee voor alle verhuisoplossingen. Zoals bijvoorbeeld de inzet van een verhuislift

Goed gepland

Wij welke met stricte planningen en afspraken.

Internationale verhuizingen

Woont u in Nederland en wilt u binnenkort verhuizen naar het buitenland? Geen probleem wij helpen u er graag mee!

Alles is mogelijk

Bij AnaarB verhuizen is niets te gek. Onze diensten maken alles op maar mogelijk. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een verhuislift of opslag. Wij zorgen dat uw spullen veilig en helemaal intact bij u aankomen.

Hoe gaan wij te werk?

Als allereerst doet u een verhuis aanvraag. Uit basis van de gevens zal een van de verhuisadviseurs contact opnemen met. Hieruit zal een gratis huisbezoek volgen. Dit zal niet langer dan 20 minuten duren. Hierin wordt gekeken naar de verhuismigelijkheden die het beste bij u passen. Na dit gesprek zal u een offerte ontvangen op de mail. Als u ermee akkoord gaat zal de verhuizing plaats vinden. De spullen worden netjes ingepakt en eventueel voor u worden gedemonteerd. De spullen worden dan naar het nieuwe adres gebracht. Daar zal alles netjes worden uitgepakt en eventueel terug worden gemonteerd. Wij zullen pas weggaan als u helemaal tevreden bent.